+31 (0)181-313176 info@phecap.nl

PHecap nieuws

 

test    test    test

 

Alle instellingen staan nu op de PHeCast-player

Alle instellingen worden nu opgeslagen op de player. Een gebruiker kan deze automatisch downloaden zodat alle gebruikers met dezelfde instellingen werken zoals lettertypen, lay-out van klok, datum en lichtkrant.
Als de beheerder een account aanmaakt voor een gebruiker dan kan de beheerder nu per gebruiker een formulier printen met de inloggegevens en de handleiding hoe deze in te voeren.

Nieuwe opties voor het PHeCast kabelkrantsysteem

De weergave van RSS-feeds kan nu worden onderbroken door een editie-event zoals een videofilm, videostream of een andere rotor, er wordt dus niet meer gewacht totdat alle pagina’s van de feed zijn getoond. RTMP-stream werkt nu ook voor https. Overgangen tussen verschillende events (b.v. editie videofilms en rotors) zijn verbeterd. Een videostream wordt nu afgebroken als er een ander event in de tabel aan de beurt is, ook al is de ingestelde tijdsduur nog niet voorbij.

Nieuw en veiliger gebruikersbeheersysteem

Iedere gebruiker krijgt nu een eigen gebruikersID en wachtwoord. Deze gebruikersaccounts worden door de beheerder aangemaakt. De gewone gebruikers behoeven nu niet meer te beschikken over wachtwoorden die alleen voor de beheerder nodig zijn. Op deze wijze kan de beheerder op eenvoudige wijze gebruikers toevoegen en verwijderen.

Vanaf nu kunnen RSS-feeds op de player zelf worden aangemaakt

Met het PheCast-systeem kunnen RSS-feeds van websites van diverse aanbieders worden getoond op de kabelkrant. Het is nu ook mogelijk om RSS-feeds te beheren welke zich op de player zelf bevinden. Als men als beheerder is ingelogd op het PheCast-programma kunnen er accounts worden aangemaakt voor deze RSS-feeds. Deze nieuwe mogelijkheid om RSS-feeds toe te passen is met name interessant voor instellingen zoals sportclubs, gemeenten enz. Zij kunnen dan zelf vanaf ieder apparaat (computer, tablet of smartphone) met toegang tot het internet berichten invoeren. Om dit mogelijk te maken wordt er op de player een webapplicatie geïnstalleerd.

Instelling voorkeurs-geluidsniveau voor videofilms toegevoegd

In het menu extra-programma-instellingen kan nu het voorkeurs-geluidsniveau voor videofilms kan worden ingesteld.
Indien een nieuwe pagina wordt aangemaakt of een videofilm in de editietabel wordt ingepland dan
zal het geluidsniveau van de videofilm op het voorkeursniveau staan. Uiteraard kan het
geluidsniveau per videofilm alsnog aangepast worden.

PHeCast lettertype-downloadknop toegevoegd

Op het scherm pagina-eigenschappen is een knop toegevoegd waarmee de lijst met lettertypen kan worden gedownload van de player.
Er was een probleem met de instelling van de template van de ingebouwde webserver, dat is nu opgelost.
Het helpbestand is geactualiseerd en uitgebreid.

PHeCast verbeterd

Onder bepaalde omstandigheden kon de player blijven hangen wanneer er een video werd gestart. Dit is in versie 1.2.1.7 opgelost.
Verder zijn er kleine bugjes opgelost en cosmetische verbeteringen aangebracht in het Windows-programma.
De firmware is hiervoor gewijzigd en dient dus te worden geüpload naar de player.

Lettertype Franklin Gothic toegevoegd

Voor de rss-feeds is in versie 1.2.1.6 is het lettertype Franklin Gothic toegevoegd in verschillende uitvoeringen zoals medium, bold en italic.
Ook is de omx-internetradio verwijderd omdat dit toch wel veel problemen gaf. De andere internetradio-versie is uiteraard gebleven.
Download en installeer de nieuwe versie. Start het programma en log in als beheerder. Ga naar het menu bestand->Update Playerfirmware via internet.
Als de firmware is geüpdatet download dan op alle werkstations de configuratie zodat de lettertypen kunnen worden gebruikt voor de rss-feeds.

Weergave rss-feeds verbeterd

Indien bij de rss-feed was gekozen voor weergave van foto’s dan verscheen er een blanke pagina als de enclosure-sectie ontbrak in de rss-feed.
Dit is opgelost in versie 1.2.1.5.
De firmware is hiervoor gewijzigd en dient dus te worden geüpload naar de player.